Nordiska Kök

Digitalisering av köpresan krossar 100 miljonersvallen

Nordiska Kök levererar svensktillverkade kvalitetskök, platsbyggda från grunden till rimliga priser. Bolaget startade 2017 av André, Magnus och Johan och nådde 2022 en omsättning på 120 miljoner.

3200+

Sökfraser på Google

250 000+

Organiska exponeringar i månaden

Från en liten utmanare till en marknadsledare i framkant

Så här nästan sex år senare är det svårt att föreställa sig att då var en annan tid. Då, 2017 E-handlade vi absolut kläder och elektronik. Några köpte kanske också läkemedel. Få om ens någon hade köpt ett kök på annat sätt än att ta sig till ett showroom för att prata med en säljare.

Nordiska kök har kunnat växa med 1000% de senaste fyra åren och har med den snabbt accelererande digitaliseringen gått från att vara en liten spelare, till att vara en marknadsledare på den digitala arenan.

Samarbetet med Gaffla sträcker sig tillbaka till sommaren 2019 och har successivt utvecklats i takt med att bolaget etablerat sig på nya marknader och steg för steg skalat upp sin marknadsföring.

Resultat

Uppbackad av ett hundratal välskrivna artiklar och extremt stark ranking på de affärsnära sökningarna levererar webbplatsen idag

  • en närvaro på mer än 3200 fraser på Google i Sverige
  • uppskattningsvis 250 000 organiska exponeringar i månaden på Google i Sverige
  • vart tredje indexerat sökord rankar top10
  • en effektiv kampanjstruktur på Google där vi både kan jaga konverteringar och skapa stärkt varumärkeskännedom.

”Nordiska Kök är ett perfekt case för att 1+1=3, en sån här resa kräver verkligen ett engagemang från båda parter.”

Fredrik Rosenborg, VD Gaffla

”Jag har arbetat tillsammans med Gaffla under flera år nu och är alltid lika imponerad av deras kunskap och nytänkande. Duktiga strateger och kreativa marknadsförare som alltid utmanar oss och levererar exceptionella resultat.”

Johan Lundkvist, Creative director & Founder Nordiska Kök

”Det är häftigt att jobba med nytänkande företag som skapar egna produkter i världsklass - på hemmaplan dessutom. Johan och teamet är grymma!”

Markus Dahlgren, Head of SEO Gaffla

Läs mer om någon av våra erbjudanden

Ta del av andra case