Kontakt

Vi på gaffla

Fredrik Rosenborg

VD, Partner, Digital Strateg

fredrik.rosenborg@gaffla.nu

+46 76-764 01 94

Ödmjuk och hjälpsam norrlänning med en känsla för försäljning. Läser mycket och tycker om sport och resor. Har du frågor som rör samarbeten, karriär och digitala strategier så är det mig du vänder dig till.

Markus Dahlgren

Hallå! Jag är tekniskt ansvarig på Gaffla för affärsområdet SEO och allt som hör därtill. Född och uppväxt i Jämtland med ett stort fritidsintresse för bl.a. spel och aktier, jag har även en lång bakgrund inom professionell gaming och e-sport i ryggsäcken.

Marcus Sjöberg

Precis som mina kollegor har jag rötterna i Norrland och jag ansvarar för all betald annonsering på Gaffla. Min livslånga nyfikenhet och intresse för företagande gör att jag väldigt snabbt, och konkret, kan förstå varje kunds verksamhet och utmaningar. Vid sidan av jobbet tävlar jag på elitnivå i biljard och älskar ironi och att finna humor i varje vardagssituation.

Mikael Lundberg

Norrlänning som sätter ett högt värde i goda relationer både i arbetet och privat. Jag är väldigt nyfiken på människor och vilka faktorer som driver försäljning och konsumtion. Jag arbetar med försäljning på Gaffla och strävar efter att ge en kundupplevelse utöver det vanliga. Mitt mål är att Gaffla ska ha den absolut bästa servicen i Sverige. Vid sidan av jobbet älskar jag skidåkning och många liknande sporter innehållande hög fart.

Hör gärna av dig till oss!

Hej Gaffla! Jag heter
och kommer från
Ni når mig bäst genom
eller via
Jag vill ha hjälp med
SEOSEMStrategiFörsäljningWebbdesignWebbutveckling

P.S!Ditt meddelande