Om Gaffla

Gaffla är en taktisk och strategisk specialistbyrå inom sökmarknadsföring. Byrån startades år 2017. Hjärtat finns i Norrland och huvudkontoret vid Globen i Stockholm.  

Sedan 2018 är vi en certifierad Google Partner-byrå och en certifierad Google CSS partner. 

Ingen riktig byrå, mer som en bra kompis

Gafflas affärsidé är att förstärka marknadsnärvaron hos företag med tillväxtambitioner. Här samlas vi kring en värdegrund som vilar på nyfikenhet, resultat och ödmjukhet.

Gaffla ska vara en okomplicerad och dynamisk partner för tillväxtföretag. Där tillgängligheten, leveranskvaliteten och den strategiska höjden i varje projekt vida överträffar den traditionella byrån.

Det är därför Gaffla går mot strömmen. När andra blir generalister väljer vi att bli specialister och det är något vi känner en väldigt stor stolthet inför.

Namnet Gaffla kommer ur ‘att gaffla’ och betyder prata / prata på / prata oavbrutet, vilket är sprunget ur företags behov av en konstant dialog med marknaden. Samtidigt som det är en flirt till vårt norrländska arv.

Våra kunder förenas kring något eller några av följande behov och ambitioner:

  • ökad försäljning
  • starkare varumärkeskännedom
  • ökat flödet av presumtiva kunder i kundresans slutfas
  • söker en dynamisk, proaktiv och personlig samarbetspartner
  • digitalisera hela eller delar av försäljningsprocessen
  • nå ut på nya marknader

Genom vår välutvecklade och dokumenterat framgångsrika blueprint för digital försäljning och marknadsföring genom SEM och sökmotoroptimering säkerställer vi leveranser med kvalitet i tid som möter våra kunders förväntningar.

Gaffla i siffror

55

Aktiva kunder

12MSEK

Årlig omsättning

15MSEK

Mediaköp

4

Medarbetare

Gaffla med oss kring dina behov!

Digitala meddelanden i all ära, vi tror att ett bra snack med utgångspunkt i era ambitioner lägger grunden för relationer och framgångsrika affärer. 

Ring oss gärna