En självklar del av Gafflas tillväxtstrategi består av att knyta strategiska samarbeten med byråer som verkar inom andra, närliggande, nischer.

Först ut är Frosting Kommunikationsbyrå i Sundsvall. som i mer än ett decennium skapat varumärkesupplevelser åt små och stora kunder i Norrlandsregionen.

”Frosting är en väldigt kompetent kommunikationsbyrå med många namnstarka kunder i sin portfölj. Givet vår norrländska bakgrund känns det så klart roligt på ett personligt plan, men än viktigare är att både Gaffla och Frosting delar uppfattningen om att alla projekt ska leverera konkret affärsnytta.”
- Fredrik Rosenborg, VD Gaffla

Samarbetet inleddes under Q3 2018 och kommer att stärka kunderbjudandet för bägge parter.

”Vi har länge letat efter en partner som kan komplettera oss när det gäller sökmarknadsföring. När vi hittade Gaffla föll alla bitar på plats. Det är en byrå som är lätt att samarbeta med och deras resultat talar för sig självt. Nu kan våra kunder lyckas ännu bättre med sina webbsatsningar.”
- Jonas Nilsson, VD Frosting Kommunikationsbyrå

Fredrik Rosenborg

Digital Strateg

Läs vidare

Gaffla med oss kring ditt företag!

Digitala meddelanden i all ära, vi tror att ett bra snack med utgångspunkt i era ambitioner lägger grunden för relationer och framgångsrika affärer. 

Kontakta oss