Samarbetsavtal med Frosting

En självklar del av Gafflas tillväxtstrategi består av att knyta strategiska samarbeten med byråer som verkar inom andra, närliggande, nischer.

Först ut är Frosting Kommunikationsbyrå i Sundsvall. som i mer än ett decennium skapat varumärkesupplevelser åt små och stora kunder i Norrlandsregionen.

”Frosting är en väldigt kompetent kommunikationsbyrå med många namnstarka kunder i sin portfölj. Givet vår norrländska bakgrund känns det så klart roligt på ett personligt plan, men än viktigare är att både Gaffla och Frosting delar uppfattningen om att alla projekt ska leverera konkret affärsnytta.”
– Fredrik Rosenborg, VD Gaffla

Samarbetet inleddes under Q3 2018 och kommer att stärka kunderbjudandet för bägge parter.

”Vi har länge letat efter en partner som kan komplettera oss när det gäller sökmarknadsföring. När vi hittade Gaffla föll alla bitar på plats. Det är en byrå som är lätt att samarbeta med och deras resultat talar för sig självt. Nu kan våra kunder lyckas ännu bättre med sina webbsatsningar.”
– Jonas Nilsson, VD Frosting Kommunikationsbyrå

För mer information om samarbetet, kontakta:

Fredrik Rosenborg, VD & Partner
fredrik.rosenborg@gaffla.nu
076-764 01 94

PUBLICERAT 2018-10-06 AV Fredrik Rosenborg
Fredrik Rosenborg
Ödmjuk och hjälpsam norrlänning med en känsla för försäljning. Läser mycket och tycker om sport och resor. Har du frågor som rör samarbeten, karriär och digitala strategier så är det mig du vänder dig till.