I takt med att den digitala utvecklingen går allt snabbare ställs högre krav på närvaro, specialistkompetens och omvärldsbevakning.

Därför söker vi gärna strategiska samarbeten med andra byråer där vi kan addera ett värde genom vår kunskap inom sökmarknadsföring. Sedan en tid tillbaka har vi utvecklat ett samarbete med webbyrå Webbme på Ekerö.

”Webbme är den personliga webbyrån, specialiserade på att hjälpa mindre och medelstora företag med design och tekniska lösningar i WordPress. Tillsammans med Webbme kan vi nå ut på en väldigt spännande marknad i Stockholm och verka för att hjälpa fler lokala företag att skapa tillväxt och nå sina affärsmål”

- Fredrik Rosenborg, VD Gaffla

”Jag jobbar mycket med design och utveckling av mina kunders hemsidor. Någonting som jag märkt är att efterfrågan av SEO och SEM ökat markant. Då är det väldigt bra att kunna erbjuda mina kunder spetskompetens inom just det området. Gaffla är väldigt trevliga och framför allt riktigt duktiga. Samarbetet med Gaffla har gjort att jag kan erbjuda en komplett lösning till mina kunder, vilket är jättebra för alla inblandade!”

- Martin Eriksson, VD & Webbdesigner på WebbMe

Fredrik Rosenborg

Digital Strateg

Läs vidare

Gaffla med oss kring ditt företag!

Digitala meddelanden i all ära, vi tror att ett bra snack med utgångspunkt i era ambitioner lägger grunden för relationer och framgångsrika affärer. 

Kontakta oss