Samarbetsavtal med Webbme

I takt med att den digitala utvecklingen går allt snabbare ställs högre krav på närvaro, specialistkompetens och omvärldsbevakning.

Därför söker vi gärna strategiska samarbeten med andra byråer där vi kan addera ett värde genom vår kunskap inom sökmarknadsföring. Sedan en tid tillbaka har vi utvecklat ett samarbete med webbyrå Webbme på Ekerö.

”Webbme är den personliga webbyrån, specialiserade på att hjälpa mindre och medelstora företag med design och tekniska lösningar i WordPress. Tillsammans med Webbme kan vi nå ut på en väldigt spännande marknad i Stockholm och verka för att hjälpa fler lokala företag att skapa tillväxt och nå sina affärsmål”

– Fredrik Rosenborg, VD Gaffla

”Jag jobbar mycket med design och utveckling av mina kunders hemsidor. Någonting som jag märkt är att efterfrågan av SEO och SEM ökat markant. Då är det väldigt bra att kunna erbjuda mina kunder spetskompetens inom just det området. Gaffla är väldigt trevliga och framför allt riktigt duktiga. Samarbetet med Gaffla har gjort att jag kan erbjuda en komplett lösning till mina kunder, vilket är jättebra för alla inblandade!”

– Martin Eriksson, VD & Webbdesigner på WebbMe

För mer information om samarbetet, kontakta:

Fredrik Rosenborg, VD & Partner
fredrik.rosenborg@gaffla.nu
076-764 01 94

PUBLICERAT 2018-09-20 AV Fredrik Rosenborg
Fredrik Rosenborg
Ödmjuk och hjälpsam norrlänning med en känsla för försäljning. Läser mycket och tycker om sport och resor. Har du frågor som rör samarbeten, karriär och digitala strategier så är det mig du vänder dig till.