Work abroad #1 – Ramundberget

Work abroad #1 – Ramundberget

Kreativitet och nya idéer föds oftast när vi människor söker oss utanför boxen, tar nya vägar till jobbet eller på annat sätt bryter mönster. På samma sätt växer sig team starka när vi utmanas, har roligt och tillsammans skapar en historia att berätta och dela.

Genom att förena dessa skapar vi en kultur. Som en modern arbetsplats är det vårt uppdrag att hantera utmaningar som innebär att innovationen stannar upp, att det skapas silos i organisationen eller att kommunikationen slutar att fungera när verksamheten växer sig större.

På Gaffla tacklar vi det här till viss del genom vårt återkommande Work abroad koncept som innebär att vi för en kortare stund flyttar kontoret och arbetet till en annan plats och miljö. Work abroad är en möjlighet som skapats ur en allt mer digitaliserad värd, där arbetet längre inte är bundet till en fysisk plats eller specifikt klockslag. Work abroad låter oss därför testa hur väl våra processer och kundlöften fungerar.

När vi skriver detta är vi precis hemkommen från tre dagar i Ramundberget, vilka inte bara givit nya intryck utan också fött nya koncept, inte bara för den egna verksamheten utan också kring hur vi ska fortsätta att utveckla våra kunders digitala närvaro i sökmotorerna.

Ramundberget ligger vid vägs ände och ger chansen att uppleva det bästa av fjällvärlden. Här erbjuds allt ifrån konferensmöjligheter till skidåkning (både utför och på längden), skoteruthyrning, vandring och bastu. Trafiken slutar trafiken här, bokstavligt och är därför en perfekt kontrast till storstadens stress och puls.

PUBLICERAT 2018-04-10 AV Fredrik Rosenborg
Fredrik Rosenborg
Ödmjuk och hjälpsam norrlänning med en känsla för försäljning. Läser mycket och tycker om sport och resor. Har du frågor som rör samarbeten, karriär och digitala strategier så är det mig du vänder dig till.