Välkommen till vårt event!

Välkommen till morgondagens event!

Imorgon kör vi vårt första frukostevent, där vi tillsammans med alla våra kunder samlas för en trevlig och lärorik morgon. Denna gång kretsat innehållet kring digitala direktbrev, grafisk identitet, pr som en del av försäljningsstrategin och avslutningsvis – hur du skapar ambassadörer genom presentreklam. En fullspäckad agenda med andra ord.

Vår förhoppning är att kunna bidra till nya relationer, kunskapsspridning och ett avbrott i vardagen och att det här är ett första av många fler event.

Vi ses på 7A konferens och event, Vasagatan 7 A. Vi startar med frukost klockan 08:00 och kommer att runda av klockan 10:30, är du tidigt ute kommer vi att finnas på plats från klockan 07:30.

Det är ännu inte försent att meddela specialkost, skicka ett mail till fredrik.rosenborg@gaffla.nu om du har några specifika preferenser.

Vi ses imorgon!

PUBLICERAT 2018-04-26 AV Fredrik Rosenborg
Fredrik Rosenborg
Ödmjuk och hjälpsam norrlänning med en känsla för försäljning. Läser mycket och tycker om sport och resor. Har du frågor som rör samarbeten, karriär och digitala strategier så är det mig du vänder dig till.